Faciliteiten

verse huisgemaakte lekkernijen en extra service

Heerlijk ontwaken met ons uitgebreid ontbijtbuffet

Een uitgebreid en gezond ontbijt met huisbereide en ambachtelijke producten staat ’s morgens op u te wachten. Verschillende eierbereidingen worden aan tafel geserveerd.

Het ontbijtbuffet gaat door van 8.00 tot 11 uur. Ontbijtservice op de kamer is mogelijk.

Voor vroege vertrekkers is het mogelijk om een ontbijtpakket te voorzien (mits reservering).

Een culinair genot

Ontdek ons dagelijks wisselend menu

Lunchen en dineren kunt u in ons stijlvol veranda-restaurant.

’s Middags heeft u een ruime keuze aan snacks van 12 tot 15 uur.

’s Avonds wordt er een fijn 4-gangenmenu geserveerd aan  € 45,00.  U wordt aan tafel verwacht tussen 19u00 en 19u30. Het menu verandert dagelijks en kunt u raadplegen bij aankomst in het hotel. U kunt ook een gerechtje kiezen van de keuzekaart in plaats van het menu.  

Voor de maaltijd ’s avonds vragen we vooraf te reserveren vóór 15 uur. Indien men iets wil veranderen aan het menu, gelieve vooraf te verwittigen vóór 15 uur.

De keukenploeg houdt rekening met dieetwensen en allergieën. Alle ingrediënten en bereidingen zijn huisgemaakt: van soep tot en met dessert. Kindermenu’s zijn mogelijk.

Geniet van de buitenlucht

Ontspan op ons tuinterras ...

Het hotel heeft vooraan een tuinterras en een veranda-restaurant. Het aangename terras nodigt u uit voor een kopje koffie of een snack. Achteraan naast het restaurant is er nog een aparte zaal voor 16 personen.

De keuken is open van 12 tot 15 uur en van 19 tot 21 uur.

Ontspan en geniet

Ontdek onze sfeervolle bar ...

Verken onze sfeervolle salon met een gezellige bar waar u kunt genieten van de gastvrije ambiance. Onze bar is de ideale plek om te ontspannen na een lange dag of om de avond te beginnen met een Atlanta cocktail. 

De bar is non-stop geopend tot 23u00.

Parking

Parking dient vooraf gereserveerd te worden en kost € 20,00 per nacht. De parking is geldig op de aankomstdag vanaf 12u00 ’s middags tot de vertrekdag 12u00 ’s middags. U dient steeds uw autosleutels af te geven aan de receptie. Het hotel is niet verantwoordelijk voor schade of ongeval van uw wagen op de parking.

We make you feel at home!

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer uw verblijf
Algemene beschikbaarheid