Vakantieappartementen

Onze vakantieappartementen: ruimte en comfort

Naast ons hotel in de Jozef Nellenslaan 160 bieden wij ook vier volledig ingerichte vakantieappartementen aan, ideaal voor gezinnen of groepen. Drie van deze appartementen beschikken over een privéterras, waar u kunt genieten van de frisse lucht en de zon.

De prijs van de appartementen is per nacht zonder ontbijt

Check-in: vanaf 15 uur kan u over het appartement beschikken.

Check-out: gelieve het appartement vrij te maken voor 11 uur op de dag van vertrek.

Alle appartementen beschikken over:

VAKANTIEAPPARTEMENT GARDEN

Het vakantieappartement Garden is een sous-terrain appartement. Alle kamers hebben ramen met natuurlijk daglicht. Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers voor elk 2 personen. Er is een zetelbed voor 2 personen in de woonkamer. Het appartement is volledig gemeubeld met ingerichte keuken, gratis wifi, fietsenstalling en er is een lift. Het appartement Garden beschikt over een ruim terras met tuin.

VAKANTIEAPPARTEMENT BEACH

Het vakantieappartement Beach is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en beschikt over 2 slaapkamers voor elk 2 personen.  Er is een zetelbed voor 2 personen in de woonkamer.  Het appartement is volledig gemeubeld met ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche, gratis wifi en fietsenstalling.  Er is een lift. Het appartement beschikt over een balkon.

VAKANTIEAPPARTEMENT SAND

Vakantieappartement Sand bevindt zicht op de eerste verdieping.  Er zijn 2 slaapkamers met 2 bedden voor elk 2 personen.  Er is ook een zetelbed voor 2 personen in de woonkamer.  Dit appartement is volledig gemeubeld met ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche, gratis wifi, fietsenstalling en er is een lift.

VAKANTIEAPPARTEMENT SEA

Vakantieappartement Sea bevindt zicht op de tweede verdieping en beschikt over 2 slaapkamers.  Er is 1 kamer met 2 bedden naast elkaar en 1 kamer met een stapelbed.  Er is ook een zetelbed voor 2 personen in de woonkamer.  Dit appartement is volledig gemeubeld met ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche, gratis wifi, fietsenstalling en er is een lift.

We make you feel at home!

Geniet van de ruimte en privacy van onze vakantieappartementen, ideaal voor gezinnen, vrienden of langere verblijven. Boek nu en ervaar de vrijheid en het comfort van een eigen appartement met alle service van het Atlanta Hotel binnen handbereik.

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer uw verblijf
Algemene beschikbaarheid